Proef het wad en geniet

Proef het Wad en geniet. Het Waddengebied biedt de mooiste ingrediënten voor de heerlijkste maaltijden. Van duurzaam gevangen vis en schelpdieren vanaf het Wad tot de mooiste biologische groenten en vleesproducten vanaf de kust of de eilanden. Tijdens of na onze WadExpedities verzorgen we daarom graag een mooie maaltijd of borrel die perfect aansluit bij een dag op het Wad.

Koffie met gebak

Begin je dag met een goede kop koffie of thee aan boord. En hoe begin je je dag nu echt feestelijk? Natuurlijk met echte Frieze Oranjekoek of vers gebakken appeltaart.

Lunchbuffet of pakket

Je lunch verpakt in een rugzak om op het strand van te genieten. Lunchen op een zonnig terras of aan boord met een uitgebreid lunchbuffet. Alles smaakt gewoon lekkerder op het Wad.

Borreltijd

Op het strand genieten van de bekende Jutterskist van WadExpedities of een uitgebreide borrel aan boord tijdens de terugvaart. Een borrel, ook alcoholvrij en/of vegan, is altijd een fijn moment.

Dinerbuffet

Een gevarieerd gezelschap zorgt voor gevarieerde wensen. Een rijk dinerbuffet is de meest smakelijke uitkomst om voor iedereen iets lekkers op tafel te zetten. Zowel aan boord als in een eigen ruimte in een restaurant.

Meergangen diners

Een a la carte (keuze) diner in een van de restaurants waarvan wij denken: Ja! dit is Wadwaardig genieten. Wij begeleiden je graag naar een mooi gedekte tafel met het mooiste uitzicht op het Wad of op de duinen.

BBQ

Na een hele dag buiten zijn is eten in de buitenlucht natuurlijk een perfecte afsluiter. Wij stoken de BBQ warm voor een sfeervol diner aan boord of bij een van de restaurants op het eiland of aan de Waddenkust.

NIEUW! WADLANDER EXPERIENCE | wadlopen & wad eten als ultieme belevenis

Ga mee op een WadExpeditie naar Schiermonnikoog of vanaf de Groninger Waddenkust en maak na terugkomst dezelfde wandeling nog eens via de gerechten op je bord.

Wie blijft er slapen

Voor wie aan een dag Wad niet genoeg heeft blijft gewoon slapen. Zo kun je na een smakelijk diner de dag samen afsluiten met een gezellige borrel aan de bar of de zon onder zien gaan op het Wad. Wakker worden op een eiland of aan de Waddenkust is de mooiste start van een nieuwe dag. Wij verzorgen graag een slaapplek op Schiermonnikoog of langs de Waddenkust in een passend hotel, groepsaccommodatie of B&B en nemen je ook graag een tweede dag mee voor een mooi nieuw avontuur op het Wad.

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×