Nacht van de Nacht – Special

Ervaar het Wad tijdens de ‘Nacht van de Nacht’ Tijdens de ‘Nacht van de Nacht’ dooft in veel plaatsen in Nederland de verlichting van gebouwen en reclame verlichting. Op deze manier kunnen mensen de nacht ervaren zoals hij bedoeld is. Donker en stil. Een donkere nacht heeft niet alleen een positief effect op mensen maar zeker ook op dieren. Op het Wad zijn het vooral de vogels die baat hebben bij een volledige duisternis. Tijdens de ‘Nacht van de Nacht’ nemen wij je graag mee om deze duisternis op het Wad zelf te ervaren. Het Waddengebied is namelijk één van de laatste plekken in ons land waar het nog echt donker is.

Meer informatie

Vanaf 17:00 uur heten wij je welkom aan boord van de MS Dolfijn in de haven van Lauwersoog. Om 17:30 uur vertrekken we richting het Wad en serveren we tijdens zonsondergang een ‘Captains Dinner’ aan boord (ook vegetarisch). Aan boord zal uitleg gegeven worden waarom donkerte zo belangrijk is voor mensen en dieren. Rond laagwater, wanneer het donker is, verlaten we het schip voor een wandeling over een zandplaat midden op het Wad. Hier ervaar je de duisternis en stilte op het Wad op haar allermooist.

Op de terugvaart schenken we een borrel en serveren we haring en zeewier bitterballen van Herberg Restaurant Molenrij. Rond 22:30 uur zijn we terug in de haven van Lauwersoog.

De kosten voor deze WadExpeditie Special tijdens de Nacht van de Nacht bedragen €60,00 p.p. Dit is inclusief; koffie en thee tijdens de gehele tocht, een Captains Dinner, wandeling over het Wad met een ervaren gids, een borrel of drankje met haring of zeewier bitterballen.

Onze WadExpedities staan naast het educatieve karakter van de tochten ook bekend vanwege het varen met kleine groepen deelnemers. Voor deze WadExpeditie verwelkomen we maximaal 25 personen aan boord. Door het Wad op te gaan met kleine groepen ervaar je het Wad op haar best.

Minder informatie tonen
zaterdag
29
oktober 2022

Algemene informatie

Expeditie:Nacht van de Nacht – Special
Datum:29 oktober 2022
Begin tijd:16:30
Eind tijd:22:30
Locatie:Op het Wad
Opstap locatie:Lauwersoog
Minimaal aantal personen:20
Boeken is helaas niet meer mogelijk.
Deze expeditie is volgeboekt!

Prijzen

Prijs (volwassen / vanaf 13 jaar):€ 60,00
Prijs (kind / 4 - 12 jaar):
€ 60,00
‹ Ga terug
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×