Sunset Expeditie – Special Fotografie

SUNSET EXPEDITIE - SPECIAL FOTOGRAFIE HET WAD OP Z’N MOOIST Woensdag 3 augustus a.s. is het zover! Tijdens onze Sunset tour, waarbij we landen op de Engelsmanplaat, is gerenommeerd Waddenfotograaf Ronald Rozema (www.ronaldrozema.nl) aan boord. We varen deze tocht op een bijzonder tijdstip wanneer het Wad op haar mooist is, wanneer de zon achter de horizon verdwijnt op een doodstil Wad. Heb je ooit het Wad de nacht in zien en horen gaan? Dit is je kans.

Meer informatie

SUNSET EXPEDITIE - special Fotografie

HET WAD OP Z’N MOOIST

Woensdag 3 augustus a.s. is het zover! Tijdens onze Sunset tour, waarbij we landen op de Engelsmanplaat, is gerenommeerd Waddenfotograaf Ronald Rozema (www.ronaldrozema.nl) aan boord.

Hoe vaak maak je een, naar jouw idee, prachtige foto van een zonsondergang en blijkt deze toch minder National Geographic waardig dan je hoopte. Ronald helpt je op weg, neemt je mee, met zijn ervaring kennis en blik. Of je nou foto's maakt met je mobiele telefoon of met een spiegelreflex.

Mocht jij gek zijn op foto's maken maar je partner, vader of beste vriendin niet? Geen probleem! Ook zij zijn van harte welkom! Tijdens de plaatlanding neemt Wadranger Casper Meinders ze mee voor een onvergetelijke WadExpeditie met de mooiste verhalen.

Er is een beperkt aantal tickets verkrijgbaar, wacht niet te lang met boeken!

We varen deze tocht op een bijzonder tijdstip wanneer het Wad op haar mooist is, wanneer de zon achter de horizon verdwijnt op een doodstil Wad. Heb je ooit het Wad de nacht in zien en horen gaan? Dit is je kans.

(Begintijd tocht wordt evt. iets opgeschoven indien nodig.)

Minder informatie tonen
woensdag
3
augustus 2022

Algemene informatie

Expeditie:Sunset Expeditie – Special Fotografie
Datum: 3 augustus 2022
Begin tijd:17:00
Eind tijd:22:00
Locatie:Waddenzee
Opstap locatie:Lauwersoog
Minimaal aantal personen:15
Boeken is helaas niet meer mogelijk.
Deze expeditie is volgeboekt!

Prijzen

Prijs (volwassen / vanaf 13 jaar):€ 49,50
Prijs (kind / 4 - 12 jaar):
€ 35,00
‹ Ga terug
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×