WadExpeditie met de Balgexpres

WadExpeditie met de Balgexpres | bestemming de Balg | juttersexcursie onder leiding van Casper Meinders | strandjutten en uitwaaien op de Oostpunt van Schiermonnikoog | eigenzinnige en unieke uitleg over strandvondsten en schelpen | voor jong en oud | gratis zoekkaart | kinderen tot 12 jaar gratis schelpenzakje

Meer informatie
JUTTEN OP DE BALG MET CASPER MEINDERS

Een unieke belevenis in de meivakantie. WadExpedities en de Eilander Balgexpres gaan samen op expeditie naar de Oostpunt van Schiermonnikoog en jij kunt hierbij zijn!

Tijdens de Nationale Schelpenteldag op 25 maart dit jaar vertrokken WadExpedities.nl en de Eilander Balgexpres voor het eerst samen naar de Balg. Rutger Van Halm stuurde behendig de Balgexpres over het strand terwijl Casper Meinders onderweg vol enthousiasme de deelnemers vertelde over de avonturen en bijzondere strandvondsten die hij deed tijdens de ontelbare jutterstochten naar de oostpunt van Schiermonnikoog. Het aanstekelijke enthousiasme zorgde ervoor dat er bij aankomst op de oostpunt door de deelnemers driftig gezocht werd naar barnsteen, Noordkrompen en andere spannende strandvondsten met een goed verhaal. De bijzondere strandvondsten van de deelnemers werden besproken en voorzien van een goed verhaal zodat iedereen met een unieke ervaring in een uniek gebied en met unieke strandvondsten op zak terug kwam in het dorp.

''Dit zouden jullie vaker moeten doen'' kregen we van de deelnemers te horen. In die gedachte konden Rutger en Casper zich wel vinden, want dit was wel heel erg leuk. In de meivakantie, op 4 mei, gaan we dit avontuur nog eens dunnetjes overdoen. Ook in de zomervakantie zullen er een aantal dagen zijn waar je deze speciale WadExpeditie samen met de Eilander Balgexpres kunt beleven. Reserveer je tickets op tijd want voor deze speciale tocht naar de Balg geldt: OP=OP.

We zien je graag tijdens deze bijzondere WadExpeditie met de Balgexpres!

Rutger van Halm en Casper Meinders

 

Minder informatie tonen
donderdag
4
mei 2023

Algemene informatie

Expeditie:WadExpeditie met de Balgexpres
Datum: 4 mei 2023
Begin tijd:13:30
Eind tijd:17:00
Locatie:Schiermonnikoog de Balg
Opstap locatie:Noorderstreek 40
Boeken is helaas niet meer mogelijk.
Deze expeditie is volgeboekt!

Prijzen

Prijs (volwassen / vanaf 13 jaar):€ 29,50
Prijs (kind / 4 - 12 jaar):
€ 21,50
‹ Ga terug

Handig om te weten

  • Veel informatie over flora en fauna
  • Veel informatie over ontstaan wad
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×