Wad avonturen op maat

Een gezellige dag tijdens het jaarlijkse familieweekend, een inspirerend teamuitje met collega’s of een ontspannend weekend met de yogaclub. Er zijn heel veel situaties te verzinnen waarbij het eiland Schiermonnikoog een fantastisch decor is. Wij hebben een uitgebreid netwerk op en om Schiermonnikoog en kennen alle leuke plekjes en interessante eilanders. Daarom heeft VanhetWad/Wadexpedities.nl een vat vol ideeën, voor elke gelegenheid. Voor kleine en grote groepen, voor jong en oud en voor elk budget. We denken graag met u mee en zijn behoorlijk creatief in het samenstellen van uw perfecte uitstapje. Helemaal voor u op maat gemaakt.

Doen

Een actieve en leerzame WadExpeditie met Wadranger Casper, dat is het uitgangspunt. Vervolgens kan er eindeloos gevarieerd worden. Een populaire en spannende activiteit is bijvoorbeeld het strandjutten. Samen op het strand zoeken naar aangespoelde zeeschatten levert bijzondere souvenirs op. Tegelijkertijd zorgen we voor een schoner milieu omdat er tijdens de expeditie jutterstassen meegaan van de grondstofjutters. Voor kinderen is er een speciaal programma waarbij ze het tot hulp-Wad-Ranger kunnen schoppen, inclusief certificaat. Spannend en actief: Korvissen of sleepnetvissen. Dat is individueel of als groep met een visnet door de branding struinen. Maar er zijn nog heel veel andere verrassende combinaties te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van vliegeren, windsurfen, schilderen, muziek maken of koken? Steeds vaker ontdekken mensen de ruimte en stilte van Schier voor bijvoorbeeld Mindfulness, meditatie of Yoga. En dit is nog maar het begin van de lange lijst ideeën.

Eten

Na een inspannende, of ontspannende dag aanschuiven aan een lange tafel gevuld met ‘vruchten van de Waddenzee’. Een heerlijk vooruitzicht. Wij zorgen voor een sfeervolle dinerlocatie of gewoon een goed restaurant. En dat kan natuurlijk ook zonder vis of helemaal vegetarisch. Een andere optie is om samen in een grote keuken, of op de barbecue Noordzeevis of met andere streekproducten een maaltijd te bereiden. Desgewenst onder begeleiding van een chef. Samen eten leidt altijd tot gezelligheid en is een mooie afsluiting van de dag. Of het begin van een feestelijke avond, dat kan natuurlijk ook.

Borrelen

Op Schiermonnikoog zijn er veel sfeervolle locaties om een borrel te houden. VanhetWad/Wadexpedities.nl kan u daarin adviseren. Maar wij hebben ook nog wat originele borrelideetjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van een drankje bij het kampvuur op het strand? Of in een compleet omgebouwde boerderijschuur? We regelen of bemiddelen in de catering, muziek en andere activiteiten. Zoals een interessante spreker, verhalenverteller, muzikant of misschien is een Wadden-pubquiz wel een leuk intermezzo tijdens de borrel?

Overnachten

Wanneer uw groep langer dan een dag blijft is het prettig om een comfortabel slaapverblijf voor uw gasten te hebben. Dat kan in een sfeervol hotel maar ook in een of meerdere huisjes. VanhetWad/Wadexpedities.nl kent veel ondernemers en huiseigenaren en koppelt de juist accommodatie aan uw wensen. Is er een bepaald budget? Schiermonnikoog telt meerdere mooie kampeerboerderijen. Sommige zelfs nog helemaal in bedrijf met koeien, schapen en paarden. Grote en kleine slaapzalen behoren dan tot de mogelijkheid en soms ook individuele kamers. Wilt u net even iets meer sfeer? Overnachten op een schip in de jachthaven is een hele belevenis. Wie wil er nou niet in slaap gewiegd worden op de golven van de zee?

Bent u geïnteresseerd, neem dan telefonisch contact op met Casper Meinders via 06-24223143 of Anja Mellink via 06-10094908. U kunt ook het contactformulier invullen en uw wensen beschrijven. We nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te verkennen en bespreken.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×