Wadexpedities bedrijven

Een bedrijfsuitje moet een positieve belevenis zijn voor alle collega’s. Ongeacht leeftijd of conditie. Een bedrijfsuitje beleef je samen. Waar wadlopen (vaak) niet voor iedereen is weggelegd is een WadExpeditie het mooiste alternatief. Het Wad op om uit te waaien, het Wad en elkaar beter te leren kennen op een actieve manier en meewerken aan een schoner strand. Dat doe je samen!

Strandjutten en vissen in de branding

De WadExpedities zijn zo ontwikkeld dat iedereen van het Wad kan genieten. We nemen kleine tot middelgrote groepen mee voor een leerzaam avontuur tussen Waddenzee en Noordzee. Aan de hand van bijzondere strandvondsten hoor je de geschiedenis van de Wadden op een unieke eigenzinnige manier. Samen gaan we strandjutten naar de mooiste schatten en verhalen van het strand en gaan we vissen in de branding van de Noordzee. En het afval op het strand? Dat ruimen we ondertussen gewoon even op. Kleine moeite, groot gebaar.

Eiland Excursie

Leer Schiermonnikoog beter kennen door middel van een tocht per fiets of lopend over het eiland. Tijdens de tocht bezoeken we bijzondere plekken op het eiland. Als ‘Gastheer van het eiland’ vertellen we over de geschiedenis, de bijzondere natuur en het leven op het kleinst bewoonde Waddeneiland van Nederland.

Extra Activiteiten

Het strand van Schiermonnikoog is het breedste strand van Europa. Daardoor is er alle ruimte om op een aantal plekken op een verantwoorde manier te vliegeren en te blowcarten. Of wat dacht je van een bezoek met een huifkar aan het oostelijkste puntje van Schiermonnikoog?

Eten en Drinken

Van een hele dag buiten zijn krijg je gezonde eetlust. Wij werken daarom samen met een select aantal restaurants op Schiermonnikoog voor het serveren van lunch, borrel en/of diner. Van een meergangendiner met uitzicht op het Wad tot een buffet in eigen zaal tot een borrel op het strand.

Blijven Slapen

Wanneer je aan 1 dag Schiermonnikoog of Waddenkust nog niet genoeg hebt blijf je gewoon slapen. Wij bieden je een geschikte slaapplek in een hotel, B&B of groepsaccommodatie. Wakker worden op of aan het Wad, dat maakt een Wadbeleving echt compleet.

RECENSIE 2 dagen maatwerk tot in de puntjes geregeld

Voor ons jaarlijkse personeelsuitje vroegen we WadExpedities.nl om mee te denken voor een volledig verzorgd weekend op Schiermonnikoog. We waren met een groep van 15 personen waarbij ook onze internationale collega’s aanwezig waren. Vanaf het moment dat we aan boord stapten werden we meegenomen op een mooie ongedwongen belevenis op het Wad. We werden tijdens een fietstocht meegenomen langs o.a. de highlights van Schiermonnikoog, genoten we van een goed verzorgde lunch, gingen we vliegeren op het strand en dineerden we met uitzicht op het Wad terwijl de zon onder ging. De bagage was ondertussen netjes afgeleverd bij het hotel. De volgende ochtend was er een interessante excursie geregeld bij een veehouder op het eiland die naadloos aansloot op ons werk voor de veehouderijen. Met een rijk broodjesbuffet aan boord met o.a. ‘Van Schier’ kaas op de terugtocht sloten we twee tot in de puntjes georganiseerde dagen af.

Wij komen zeker een keer terug!

Cowhouse International B.V.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×