Wadexpedities voor families

Tijdens een familiedag komen generaties bij elkaar. Opa’s en Oma’s, kinderen en kleinkinderen. Een familiedag moet een dag zijn waarbij iedereen, van jong tot oud, samen kan genieten en ook echt bij elkaar kan komen. Met onze WadExpedities bieden wij een Wadbeleving waar iedereen met een glimlach op terug kan kijken. Gelukkig is iedere familie anders en zijn daardoor de wensen per familie verschillend. Een familiedag is dus maatwerk. Wij denken daarom graag mee om zo samen de mooiste familiedag perfect op maat te organiseren. 

HET WAD IS EEN BELEVING VOOR IEDEREEN

”Hoe is het met jou? Ben je nou alweer groter geworden?” De vragen en het plezier van mensen die blij zijn elkaar na een periode weer te zien. Varend over het Wad bijpraten onder het genot van een kop koffie met gebak. Samen het eiland ontdekken per fiets of huifkar. Samen het strand op om te jutten en te vissen in de branding. Kinderen en kleinkinderen tonen trots hun vondsten en vangsten uit de Noordzee. Opa en oma genieten. Dit is samen genieten. Dit is een familiedag.

Jeugdprogramma

Voor de jonge avonturiers ontwikkelden we het programma ‘Kapitein Laurent & De Wadranger’. Met een heus logboek, een schelpenzakje met zoekkaart voor de mooiste strandvondsten en een echt diploma beleef je het Wad op de mooiste manier.

Eten en Drinken

Van uitwaaien op het Wad krijg je gezonde trek. Van een goed verzorgd lunchpakket in een VANhetWAD rugzak tot een uitgebreid buffet op het eiland of aan boord, wij verzorgen het graag. Samen eten op het Wad maakt een familiedag onvergetelijk.

Borreltijd

De ‘jutterskist’ van WadExpedities is een begrip. Een kist vol verse vis, kaas of worst. Brood met smeersels en drankjes voor iedereen. En natuurlijk mag de fles Juttersbitter niet ontbreken. Liever iets vegetarisch? Geen probleem natuurlijk.

EXTRA MOGELIJKHEDEN 

Naar de Oost

Wanneer niet iedereen kilometers kan of wil lopen gaan we met de Balgexpres naar het einde van het eiland. Een ongekend avontuur voor iedereen!

Midden op het Wad

Afstappen voor een korte wandeling op het Wad over een zandplaat? Als het tij meezit kijken we graag wat we op een verantwoorde manier kunnen organiseren.

Wadlopen

Het Wad beleef je het mooist met een klein gezelschap. Wat is er nu mooier om samen een tocht te ondernemen waar iedereen aan mee kan doen?

REVIEW FAMILIEDAG

De vooral veelzijdig actieve expeditie was een groot succes. De vijf kleinkinderen variërend van 9 tot 14 jaar waren van begin tot eind gefascineerd door de beschouwende informatie. Dat heeft ons het meest verrast… Jullie verstaan de kunst de natuur weer bij de mens te brengen. Wij wensen dan ook, dat jullie deze wijze van kennis overbrengen zullen voortzetten ongeacht de concurrerende massale waddentochten.

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×