COLOFON

De website van VANhetWAD/Wadexpedities.nl is ontwikkeld door Buro-050 in samenwerking met Bauke Bosma van Bosma Multimedia. Alle foto’s zijn gemaakt door Casper Meinders en Anja Mellink van VANhetWAD/Wadexpedities.nl en door Ingmar Vos en Martijn Heemstra (drone). Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op via de contactpagina.

Alle teksten en afbeeldingen op VANhetWAD.nl/Wadexpedities.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt worden door anderen.

Disclaimer

De inhoud van de website van VANhetWAD.nl/Wadexpedities.nl is met grote zorgvuldigheid en nauwkeurigheid samengestel, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. VANhetWAD/Wadexpedities.nl is in geen enkel geval aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website.

VANhetWAD/Wadexpedities.nl behoudt zich tevens te allen tijde het recht voor om zonder voorafgaande wijzigingen in alle informatie die op deze website getoond wordt, aan te brengen. Aan de op deze site getoonde informatie of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor boekingen via deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Disclaimer e-mail

E-mail van VANhetWAD/Wadexpedities.nl kan informatie bevatten die niet voor u bestemd is. Indien u niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan u is verzonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden het het bericht te verwijderen. VANhetWAD/Wadexpedities.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

 

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×