Wadexpedities specials

Wadexpedities.nl staat er om bekend dat we tochten organiseren met kleine of middelgrote groepen deelnemers. Op deze manier hebben we aandacht voor en contact met alle deelnemers en beleef je het Wad op de allermooiste manier. Tijdens de ‘WadExpeditie Specials’ nemen we een kleine selecte groep deelnemers mee het Wad op die het Wad eens op een totaal andere manier willen ontdekken en ervaren. Gezien het beperkt aantal plekken is dit een gewilde belevenis.

ONVERGETELIJKE MOMENTEN OP HET WAD

Tijdens de WadExpeditie Specials nemen we onze gasten mee op ongekende belevenissen op het Wad. Het wad bij nacht onder een heldere sterrenhemel, het Wad aan het einde van de dag wanneer de zon langzaam achter de horizon verdwijnt of juist in de vroege ochtend wanneer het Wad langzaam wakker wordt. We nemen op deze tochten andere bevlogen Waddenliefhebbers mee die hun kennis met je delen. Van fotografen tot kunstenaars en van koks tot boswachters.

Dit jaar staan de volgende WadExpeditie Specials op ons programma. Let op! In het seizoen zullen deze specials worden aangevuld met nieuwe verrassende en leerzame belevenissen op het Wad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief (LINK) (via het contactformulier) om hiervan als eerste op de hoogte te zijn.


fotografie Expeditie

Ronald Rozema is de Waddenfotograaf die keer op keer het Wad op z’n mooist weet vast te leggen. Hij neemt je graag mee voor een masterclass Wadfotografie tijdens het mooiste moment van de dag.


nacht Expeditie

Het Wad op bij nacht blijft een magische belevenis. Meerdere keren per jaar nemen we gasten mee op een WadExpeditie bij nacht of Wadlooptocht naar Schiermonnikoog. Zo beleefde je het Wad nog nooit.


vogel Expeditie

Tijdens de vogeltrek is het Waddengebied van levensbelang voor miljoenen vogels. Stap aan boord voor een speciale expeditie en leer vogels kennen en herkennen onder leiding van een ervaren en bevlogen vogelteller.


droogval expeditie

Ervaar het getij door droog te vallen. Wanneer het water is verdwenen verlaten we het schip en wandelen we over het Wad en koken we voordat het water terug komt in de buitenlucht, midden op het Wad, een (h)eerlijke Waddenhap.


kunst expeditie

Het Wad is vastgelegd door heel veel kunstenaars. Samen met een professionele kunstenaar gaan we het Wad op en leren we kijken door zijn of haar ogen. Naast mooie verhalen levert het ook kennis op die je helpt het Wad nog mooier vast te leggen.


wadlander Experience

WadExpedities.nl ontwikkelde samen met Herberg Restaurant Molenrij haar eigen kruidenbitter. ‘Wadlander’. Een vergeten Waddenbitter naar oud recept. Rond deze kruidenbitter organiseren we culinaire Wadbelevenissen die je zeker niet mag missen.


Bekijk de foto’s voor een goede impressie van deze Specials en lees de ervaringen van deelnemers die eerder met ons mee zijn geweest.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Beperkt aantal tickets dus OP=OP
  • Leerzame WadExpedities voor echte Waddenliefhebbers
  • Uitgebreide informatie door ervaren gidsen en specialisten
  • Maximale groepsgrootte 25 personen
  • Doorgang tocht vanaf 15 personen
  • GRATIS koffie, thee en limonade aan boord
  • Sommige (dag)tochten zijn incl. een buffet aan boord
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×