Wadexpedities voor een bijzondere wadervaring

Naast onze van zichzelf al speciale WadExpedities met De Dolfijn organiseren we door het hele jaar ‘WadExpeditie Specials’. Deze expedities hebben allemaal ‘iets’ waardoor ze nog specialer worden.

 

Sunset Expeditie, het Wad op z’n mooist

Zo varen we op deze tochten bijvoorbeeld op bijzonder tijden wanneer het Wad op z’n mooist is. In de vroege ochtend bij zonsopkomst of juist wanneer de zon achter de horizon verdwijnt op een doodstil Wad. Heb je ooit het Wad horen wakker worden? Nee? Dit is je kans.

 


Special guest Expeditie

Ook zullen er WadExpedities voorbijkomen waarbij we van tijd tot tijd ‘gast gidsen’ mee aan boord vragen. Deze gidsen delen ieder vanuit zijn of haar eigen expertise een boeiend en leerzaam verhaal over het Wad of de Noordzee.


 

WadExpeditie op de gevoelige plaat

Het Wad is altijd mooi en iedereen heeft tegenwoordig een camera op zak… Ook wij zien op de sociale mediakanalen de mooiste foto’s voorbijkomen van het Wad. Om te water tanden zo mooi… Maar hoe maak je zelf zo’n waanzinnig mooie foto? Dit jaar zullen we een aantal keren gaan uitvaren samen met Ronald Rozema. Wanneer er een prijs te winnen is met een foto van het Wad… wint hij hem… En dat is niet zo raar. Uit zijn foto’s straalt de liefde voor het Wad en voor de fotografie. Een perfecte combinatie om aan de hand van zijn tips de mooiste foto’s te maken.


 

 WadExpeditie ‘Wadfulness’

Het Wad doet iets bijzonders met je. De weidsheid, de rust, de wind, het geluid van de zee of het kabbelend water. Ze zorgen onbewust voor een onbeschrijfelijke energie. Deze energie is de perfecte basis voor een bijzondere yoga en mindfulness sessie. Geen zweverig gedoe maar met de beide benen op de grond, of als het moet met één been als de yoga houding daarom vraagt. Wat kunnen wij leren van de bijzondere dieren die leven in de Wadden- en Noordzee. Waarom wordt een Noordkromp 500 jaar? Waarom vernieuwd een krab steeds weer zijn pantser? Aan de hand van de enthousiaste verhalen van Wadranger Casper Meinders geeft Cindy Monsma van Sportstudio Dokkum een leerzame mindfulness sessie. Op deze manier wordt natuureducatie gemengd met mindfulness en kijk je na deze sessie met nog meer verwondering naar het leven in de zee en naar jezelf.


 

Beperkt aantal plaatsen

De ‘WadExpeditie Specials’ zullen het hele jaar door worden aangevuld. Op deze expedities gaan we, net als onze reguliere expedities, het Wad op met kleine groepen deelnemers. Zo beleef je het Wad volgens ons op z’n mooist en hebben we aandacht voor iedereen. Ze zijn bedoeld voor de echte Waddenliefhebbers. Hou vooral onze sociale mediakanalen in de gaten. Hierop zullen we nieuwe WadExpedities gaan aankondigen. Wees er dan wel snel bij gezien het beperkt aantal plaatsen.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×